topbar

Kukkakauppa

Teemme sidontatöitä tilaustöinä kaikkiin juhliin mm. häät, ristiäiset, hautajaiset ja muihin tilaisuuksiin sekä kotiin että yrityksiin. Liikkeestämme löytyy myös paljon valmiita kauniita kimppuja ja asetelmia sekä erilaisia ruukkukukkia ja viherkasveja.

Kukkien lisäksi liikkeessä on hyvä valikoima erilaisia ruukkuja, koreja, lyhtyjä ja muuta sisustukseen liittyvää tavaraa sekä suruadresseja, kortteja, hautalyhtyjä ja kynttilöitä. Valikoima muuttuu sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Keväällä alkaa kevät-kesäkukka myynti, joka jatkuu pitkälle syksyn syyskukkiin.

Toimitus

Toimitamme kukat perille kotiosoitteisiin, yrityksiin, juhlapaikoille ja siunaustilaisuuksiin. Kauppa kuuluu myös Teleflora kukkavälitysketjuun, kauttamme kukkia voi lähettää ympäri maailman.

Kynttilät

Soija-kynttilät on KukkaWalon oma tuote. Ne valmistetaan täysin käsityönä kaupan takahuoneen kynttiläpajassa. Tällä hetkellä soija-kynttilöitä on saatavilla lasiastioihin valettuina kynttilöinä, tuikkuina sekä tuoksullisina kivoissa kannellisissa purkeissa. Kaikki tuotteet koe poltetaan moneen kertaan ennen kuin ne menevät myyntiin.

Muut

Meiltä löytyy myös  Päivi Rautiaisen brodeeraus-ja kirjonta töitä, joita saa liikkeestämme sekä tilaamalla suoraan Päiviltä. www.prautiainen.fi