topbar

Kukkakauppa

Teemme sidontatöitä tilaustöinä kaikkiin juhliin mm. häät, ristiäiset, hautajaiset ja muihin tilaisuuksiin sekä kotiin että yrityksiin. Liikkeestämme löytyy myös paljon valmiita kauniita kimppuja ja asetelmia sekä erilaisia ruukkukukkia ja viherkasveja.

Kukkien lisäksi liikkeessä on hyvä valikoima erilaisia ruukkuja, koreja, lyhtyjä ja muuta sisustukseen liittyvää tavaraa sekä suruadresseja, kortteja, hautalyhtyjä ja kynttilöitä. Valikoima muuttuu sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Keväällä alkaa kevät-kesäkukka myynti, joka jatkuu pitkälle syksyn syyskukkiin.

Toimitus

Toimitamme kukat perille kotiosoitteisiin, yrityksiin, juhlapaikoille ja siunaustilaisuuksiin. 

 

Kynttilät

Soija- ja Oliiviöljy kynttilät on KukkaWalon oma tuote. Valikoima vaihtelee vuodenajasta riippuen. Ne valmistetaan täysin käsityönä kaupan takahuoneen kynttiläpajassa. Tällä hetkellä soija-kynttilöitä on saatavilla  tuikkuina. Kaikki tuotteet koe poltetaan moneen kertaan ennen kuin ne menevät myyntiin. Oliviiviöljystä valetaan  kauniita pöytäkynttilöitä, jotka palaessaan jättävät reunaan ihanan pitsimäisen kuvion.

Muut

Meiltä löytyy myös  Päivi Rautiaisen brodeeraus-ja kirjonta töitä, joita saa liikkeestämme sekä tilaamalla suoraan Päiviltä. www.prautiainen.fi